12/12/08

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

Μέχρι τώρα φωνάζαμε και μας έλεγαν ακραίους και γραφικούς... ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣΕ ο «Στόχος» και άλλες Πατρωτικές φώνες, όταν χτυπούσε καμπανάκια (και καμπανάρες ενίοτε) για ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Βρώμικες ισχνές μειοψηφίες ΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΥΜΗΞΟΥΝ... Όχι... Δεν τα λέμε αυτά αν θερμώ... Τα λέμε συνέχεια... και συνέχεια... Εως παρεξηγήσεως!
...
Τώρα όμως που ζήσαμε τις προπαρασκεαστικές δράσεις του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, τα ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ του «Στρατού της Νέας Τάξης» (που καταστρέφει για παράδειγμα την Ελληνική Αγορά προς όφελως των Πολυεθνικών και των απομακρυσμένων Εμπορικών Κέντρων τους), στους δρόμους μας και στις γειτονιές μας, σε κάθε μεγάλη πόλη αλλά και στα χωριά μας αύριο, καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει... Όποιος κάνει τα στραβά μάτια δεν είναι τίποτα άλλο από ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ο οποίος μπορεί να χτυπήσει από οπουδήποτε και ανα πάσα στιγμή.
...
Συμπατριώτες, τα ψέματα τελειώσαν. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ, αρκεί να το αντιληφθούμε γρήγορα και να μην κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να ξεχάσει. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα ανελέητα ΜΜΕ να μας προπαγανδίσουν ξανά. Δεν πρέπει να αφήσουμε το μέλλον μας και το μέλλον της Πατρίδας μας στην τύχη του... Ο εχθρός ξεκίνησε το «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ». Ανυποψίαστοι πιτσιρικάδες ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από οργανώσεις στις οποίες το ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κυριαρχεί... Κι ετοιμάζουν να στρέψουν τα αδέρφια μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
...
Είναι ώρα να αντιδράσουμε στα σχέδια κλιμάκωσης που θα επιχειρηθούν στο άμεσο μέλλον. Να εξαλίψουμε την μολυσματική προπαγάνδα της τυφλής βίας και της εκδίκησης στον άνθρωπο και τις κατακτήσεις του, από αυτούς που προβοκάρουν την Εθνική Ασφάλεια και την Τάξη. Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε μαχητικά και μαζικά πλάϊ στις Πατριωτικές Δυνάμεις. Να αυτοοργανωθούμε ΕΞΩ στην κοινωνία, με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και γείτονες, σε πυρήνες έτοιμους να αντιδράσουν όποτε χρειαστεί... Κι ας γνωρίσουμε κι άλλους διπλανούς πυρήνες κι ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν όπου δεν υπάρχουν. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να περπατήσουμε για να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αύριο...
...
Συμπατριώτες, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ... Ας αντιδράσουμε για να μην την στερηθούμε. Από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεστε, όποια κι αν είναι η εκλογική σας συμπεριφορά, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, γίνεται κοινωνοί της Αλήθειας και περάστε μαζί με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΡΘΙΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: