17/2/09

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ!

Από το κεντρικότερο σημείο της Κομοτηνής άγνωστοι αφαίρεσαν την λαβή από το σπαθί του Ηρώου της πόλης. Αφού ξεβίδωσαν την λαβή, την απόσπασαν και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Η Κομοτηνή είναι ΑΝΑΣΤΑΤΗ, αφού όσον αφορά τους δράστες, η μιά εκδοχή είναι χειρότερη από την άλλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Το ζήτημα γίνεται πιό περίπλοκο αν αναλογισθεί κανείς τα παιχνίδια που παίζονται και που στήνονται αυτές τις μέρες στην Θράκη μας.
"Φθάνουμε σε ένα σημείο που θα πρέπει τελικά σε κάθε γωνία οικοδομικού τετραγώνου να υπάρχει και ένας αστυνομικός. Είναι κρίμα να χρειάζεται να προφυλάσσουμε και τα αυτονόητα. Με αυτή την συλλογιστική δεν μπορεί να δουλέψει μία κοινωνία ανθρώπων..." δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κομοτηνής (ή... "Γκιουμουλτζίνας" σύμφωνα με την τουρκική τράπεζα που εγκαινιάζεται αύριο στην πόλη). Διαβάστε αναλυτικό ρεπορταζ ΕΔΩ.

Επειδή η Θράκη είναι ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, να προσθέσουμε οτι ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ στο ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ παρόμοιες ενέργειες να προκαλουν αντίποινα προς πάσα κατεύθυνση. Θα πρέπει λοιπόν σύντομα το Κράτος να αποφασίσει πως υπάρχει ένας πόλεμος που πρέπει να δώσει, να μην φυγομαχεί και ούτε να στηρίζει όλη την πολιτική του στις λίγες παληκαρίσιες συμπεριφορές μετρημένων στα δάκτυλα λειτουργών του όπως αυτή του Περιφεριάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Σταμάτης.

Πηγη: Στοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: