18/2/09

Ρεζιλικια με τον κουμμουνιστικο εορτασμο του κιλελερ

Καποιος επι τελους στη Λαρισα πρεπει να βαλει τελος στην ιστορικη απρεπεια που λεγεται αγροτικη επανασταση των κοληγων του Κιλελερ.Αυτο το παραμυθι για την δηθεν αγροτικη επανασταση πρεπει να σταματησει.Την ολη ιστορια βεβαια καλιεργει και ο ομορυθμος Δημος επειδη η δημοσιουπαλληλικη κλικα που κατατρωγει τα σωθικα και λυμενεται τον Δημο Κιλελερ χρονια τωρα και μην μπορωντας να παρουσιασει μια αξιολογη αναπτυξιακη προταση για την περιοχη και το μελλον του αγροτικου πληθυσμου βολευεται με φεστες και εορτασμους αυτου του στυλ!!!

Φετος για παραδειγμα στις 6 Μαρτιου εχουμε εορτασμο απο την ΠΑΣΕ ,στις 15 Μαρτιου εχουμε εορτασμο απο το μπλοκο της Νικαιας και βεβαια στις 29 Μαρτιου εχουμε εορτασμο απο την επισημη Πολιτεια.Δηλαδη εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας οπως λεμε εδω στον Πλατυκαμπο.
Χρονια τωρα οι εγχωριοι μπολσεβικοι ειχαν στησει την φιεστα του Κιλελερ για να παραποιουν την Ιστορια και να εμφανιζουν τους αγροτες σαν μαχομενους στο πλευρο του διεθνους κομμουνισμου.Δυστυχως τα αστικα κομματα συμπαρασυρθηκαν και μετεχουν στην κομμουνιστικη φιεστα απο καιρο τωρα!!
Το ερωτημα που προβαλλει για τους Ιστορικους Ερευνητες ειναι το ως ποτε θα συνεχιζετε αυτο το καραγκιοζιλικι!!!Και δεν ειναι μονο αυτο αλλα ο Δημος Κιλελερ εχει παρασυρει την Πολιτεια να αναγειρει Μουσειο διπλα στον ανυπαρκτο ταφο των ανυπαρκτων νεκρων!!!

Βρε ηλιθιοι δημοσιουπαλληλισκοι δημαρχοι πρωην και νυν ποια Ιστορια θα περισωσετε στο Μουσειο?Τι θα βαλετε μεσα μωρε!!!! Για ποια αγροτικη Επανασταση μιλατε?
Ασχοληθειτε μωρε με την βελτιωση των συνθηκων ζωης των Δημοτων σας και μην ξοδευεται τα χρηματα των Ελληνων φορολογουμενων για μαλακιες!!!!
Ελεος πια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: