22/2/09

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΚΑ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

«Ευχαριστώ πολύ Γιώργο Τράγκα και να σου πω ότι είσαι πράγματι μια όαση και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση». Γ. Καρατζαφέρης.

Στις 22 Οκτωβρίου 2008, σε μια εποχή που τα έργα και οι ημέρες του Θόδωρου Ρουσόπουλου βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, κάποιος πολιτικός αρχηγός… γρονθοκόπησε ανηλεώς στη Βουλή το «σύστημα Ρουσόπουλου», όπως το αποκαλούσε, και τους ευνοουμένους του, κατονομάζοντας ως τέτοιον τον γνωστό δημοσιογράφο και τηλεσχολιαστή Γιώργο Τράγκα: «Ακούστε, λοιπόν, το σύστημα Ρουσόπουλου. Κι εδώ έχω τα επίσημα έγγραφα που μου έστειλε το υπουργείο για τη διαφημιστική δαπάνη, τα λεφτά του Έλληνα πολίτη, του φορολογουμένου. Ακούστε πως τα διαχειρίστηκε το σύστημα Ρουσόπουλου. Απάντηση: εις τον κ. Δημήτρη Ρίζο, το μεγάλο αγωνιστή της παράταξης, για όλο το χρόνο ο κ. Ρουσόπουλος του έδωσε 76.000 ευρώ. Σας πηγαίνω σε μια άλλη εφημερίδα. Είναι ένας εκδότης, ο οποίος έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ το 1993. Σε μένα τον ίδιο μου είχε εξομολογηθεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ότι “μας έφαγε ο Τράγκας “. Κάθε πρωί από τον ΣΚΑΙ είχαμε τρελαθεί. Έβρισε ο Τράγκας και μετά στον πρωινό καφέ ψάχναμε να βρούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Τράγκα. Είναι ή δεν είναι έτσι; Γιατί δεν βλέπω να είναι κανένας στην αίθουσα από τον πρωινό καφέ εκείνης της εποχής. Στον Τράγκα έδωσε 454.000 ευρώ. Με ποια κυκλοφορία; Δεν ντρέπεστε; Σε ανύπαρκτη εφημερίδα, στη ΧΩΡΑ των 500 φύλλων, δώσατε 454.000 ευρώ μόνο για το 2007; Γιατί; Για να βγαίνει μετά στα παράθυρα του κ. Χατζηνικολάου και να στηρίζει το σύστημα Ρουσόπουλου; Πλήρωσε ο ελληνικός λαός 450.000 ευρώ στον Τράγκα γι’ αυτόν το ρόλο. Εδώ είναι τα στοιχεία».
Ο ίδιος πολιτικός αρχηγός (και τελευταίος εναπομείνας του πρωινού καφέ επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, κατά δήλωσή του), ήταν τις πρωινές ώρες της 18ης Φεβρουαρίου 2009 καλεσμένος του Γιώργου Τράγκα, στη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm, και καταλήγοντας είπε τα εξής στον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Ευχαριστώ πολύ Γιώργο Τράγκα και να σου πω ότι είσαι πράγματι μια όαση και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση».
Όπως καλά καταλάβατε, ο πολιτικός αυτός αρχηγός είναι ο γνωστός μποξέρ-αγωνιστής ενάντια στα διαπλεκόμενα συμφέροντα και υπόδειγμα πολιτικής συνέπειας, η αυτού εξοχότης, ο Γεώργιος Καρατζαφέρης.
Τα συμπεράσματα δικά σας!

πηγη: Χρυση αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: