28/1/09

ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Στην εκπομπή «Ζούγκλα» (22/1) πρώην υπάλληλοι του πολιτικού γραφείου του κ. Ροντούλη, κατήγγειλαν πως εντελώς αυθαίρετα ο αδελφός του βουλευτή καρπώνονταν τις οικονομικές ενισχύσεις, που θα έπρεπε να πηγαίνουν στο κόμμα.

Αντί λοιπόν, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ να δώσει πειστικές εξηγήσεις στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής, προτίμησε να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας, για να κατηγορήσει ότι ο δημοσιογράφος της εκπομπής δεν τον ενημέρωσε για το θέμα και δεν τον επισκέφτηκε στο γραφείο του για να ακούσει την άποψή του.

Ψέμα. Ο δημοσιογράφος και τηλεφωνικά επικοινώνησε με τον κ. Ροντούλη, αλλά και στο γραφείο του πήγε. Δυστυχώς για τον Λαρισαίο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, ο δημοσιογράφος απέδειξε χθες στη "ΖΟΥΓΚΛΑ" με βίντεο πως ψεύδεται ο κ. Ροντούλης. Ο ίδιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο;

Tην ίδια ώρα βέβαια που άπαντες οι βουλευτές του κόμματός του που ρωτήθηκαν από την εκπομπή, αποδοκίμασαν την τακτική που επέλεξε ο Λαρισαίος βουλευτής, για να «ενισχύσει» το κόμμα.

Τελικά τι γίνετε με το Ροντούλη, τόσο ψέμα;;; Ο άνθρωπος λέει ψέματα από τον τελευταίο ψηφοφόρο του ΛΑ.Ο.Σ έως τον πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη τον οποίο εκθέτει ανεπανόρθωτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: