5/1/09

ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ...

ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
..
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
..
Σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου –μετά και την χειρουργική επέμβαση- συνέπεια μόνο της τύχης, νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό ένας νεαρός αστυνομικός της ΥΑΤ που εκτελούσε υπηρεσία έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού(πίσω απότο Πολυεχενείο). Η επίθεση μεχρι τα εως ώρα δεδομένα έγινε με καλάσνικοφ και εννιάρι, ενώ σοβαρά εξετάζεται καιωτο ενδεχόμενο να έχει γίνει χρήση χειροβομβίδας αφού μόνο έτσι εξηγούνται οι καταστροφές στον περιβάλλοντα χώρο της επίθεσης. Όπως και να ‘χει πρόκειται για τυφλή καταδρομική ενέργεια. Ο αστυφύλακας είναι 21 χρονών και εχει δεχτεί σφαίρες στο στήθος και τα πόδια ενώ παραμορφωμένο από σφαίρα είναι το κινητό του τηλέφωνο, το οποιο είχε σε τσέπη στο ύψος του στήθους του. Μαζί ήταν άλλοι δύο συνάδελφοι του που πρόλαβαν να καλυφθούν ενώ σε πολύ κοντινη απόφαση βρισκόταν η κλούβα με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο περίπου 30 κάλυκες από καλάσνικοφ και 4 – 5 από το 9άρι. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από την συμβολή των δρόμων Κουντουριώτη και Νοταρά (Σημείο 2 στο χάρτη) προς την συμβολή Κουντουριώτη και Ζαϊμη (Σημείο 1 στο χάρτη) όπου βρίσκονταν οι άντρες της ΥΑΤ. Για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξηθα σας κρατάμε ενήμερους. Διαβάστε όμως με προσοχή τι ράφαμε στις 11 Δεκεμβρίου, ένα σχεδόν μηνα πρίν και δυό εβδομλαδες πριν την επίθεση με καλάσνικοφ στην κλούβα έξω από την Πανεπιστημούπολη...
...
"ΣΤΟΧΟΣ" 11 ΔΕΚΕΜΒΡΟΥ 2008: «Η εμφανής στρατηγική ήττα του αντάρτικου των πόλεων σε επίπεδο δρόμου, θα εκνευρίσει τους καθοδηγητές ( αυτούς που έστελναν καθημερινά μαθητές και φοιτητές απέναντι από κάνες με την κρυφή ελπίδα ενός θανατικού) οι οποίοι θα αναλάβουν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν άλλης μορφής χτυπήματα που θα προσομοιάζουν περισσότερο με την τακτική της 17 Νοέμβρη και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων παρά του αντάρτικου των πόλεων. Οι καθοδηγητές ψάχνουν ξανά για αίμα.
Και θα το αναζητήσουν όπου οι επιχειρησιακές τους δυνατότητες το επιτρέπουν. Σε μικρούς ή μικρομεσαίους στόχους, με σφαίρες και με χειροβομβίδες. Ξέρουν ότι στην ουσία δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αλλά το μυαλό τους είναι πια ΚΑΜΕΝΟ από το μίσος. Τυφλωμένο από την απομόνωση στην οποία μόνοι τους μπήκαν. Φτάνει να τους προλάβουμε...»


Πηγη: Στοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: