29/8/09

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ!!!


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ...
-ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
-ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΊΛΑΠΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

-ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
-ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

26/8/09

ΣΥNασπισμός υπέρ… Ουρανίου Τόξου

250809-skopia-avgiΠολιτικός και αντεθνικός βόθρος. Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις απόψεις του Νάσου Θεοδωρίδη, μέλος του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ, που φιλοξενήθηκαν στην «Αυγή», στις 11 Αυγούστου 2009. Ο τύπος αυτός, μιλά για «μακεδονική μειονότητα» και προπαγανδίζει υπέρ της αποσχιστικής και αλυτρωτικής οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» και αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη «Ισταμπούλ». Και αυτά, με αφορμή, όπως λέει, «την υποβολή μιας μήνυσης προς τον δημοσιογράφο Τάκη Μίχα για το ζήτημα των Ελλήνων εθελοντών στον πόλεμο της Βοσνίας» και την «παντελή αποσιώπηση των σοβαρών καταγγελιών του κόμματος της μακεδονικής μειονότητας "Ουράνιο Τόξο", σχετικά με αντιδημοκρατικές προεκλογικές πρακτικές της Πολιτείας».

Αναμασήματα της Νέας Τάξης
Ο τύπος αυτός, αφού αναμασά τα γνωστά επιχειρήματα κατά του Μιλόσεβιτς, υπογραμμίζει ότι «μόνο ελάχιστες συλλογικότητες έφεραν στο φως τις φρικαλεότητες του σερβικού και σερβοβοσνιακού εθνικισμού, ιδίως όταν τρανταχτά ονόματα του πολιτικού κόσμου έκαναν πλάτες στα εγκλήματα του συρφετού των Μλάντιτς και Κάραζιτς σε βάρος των εθνικών μειονοτήτων». Και αφού τονίζει ότι «αριστερή σκέψη δίχως ενεργό προάσπιση των εθνικών μειονοτήτων δεν μπορεί να υπάρξει», μας λέει ότι «με τον μανδύα του πατριωτισμού αποτελεί το δεκανίκι του υπάρχοντος συστήματος ταξικής εξουσίας, συσκοτίζοντας τις υπαρκτές διαφορές και αντιθέσεις». Ιδεολογικός μανδύας συγκάλυψης των απόψεων της Νέας Τάξης...

Υπέρ προδοτών και πρακτόρων
«Είναι λυπηρό», γράφει ο προαναφερόμενος αυτός τύπος, ότι «η δική μας αριστερά δεν αντέδρασε στην επίσημη κρατική λογοκρισία του προβλεπόμενου προεκλογικού πεντάλεπτου του Ουράνιου Τόξου (με αφορμή την ύπαρξη αποσπασμάτων στη μακεδονική γλώσσα), ή για την επίθεση των Χρυσαυγιτών κατά την παρουσίαση του ελληνο-μακεδονικού λεξικού, τις παραμονές των εκλογών στην Αθήνα, με την ανοχή της αστυνομίας, ή για τη μη παράδοση από ταχυδρομικά καταστήματα της βορειοδυτικής Ελλάδας επιστολών του εν λόγω κόμματος, το οποίο ευτυχώς παρά την κρατική τρομοκρατία κατόρθωσε και έλαβε 4.500 ψήφους, δηλαδή υπερδιπλάσιους των Ελλήνων της Ισταμπούλ που αναγνωρίζουμε ως μειονότητα».

Αρνησιπατρία
Ο τύπος αυτός συγκρίνει μερικές δεκάδες αντεθνικών στοιχείων που δραστηριοποιούνται για λογαριασμό εχθρών της πατρίδας μας, με τους εναπομείναντες Έλληνες της Πόλης, όπου η ελληνική παρουσία ανάγεται διαχρονικά στην προ Χριστού εποχή. Υιοθετεί όλα τα περί εθνότητας και γλώσσας επιχειρήματα των πρακτόρων του Γκρουέφσκι, υιοθετεί άνευ στοιχειοθέτησης την προπαγάνδα περί «κρατικής τρομοκρατίας» και «προσκομμάτων» στη λειτουργία της αποσχιστικής οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο», που αποσκοπεί στην απόπειρα προσάρτησης τμήματος της εθνικής μας επικράτειας σε γειτονικό κράτος.
Φυσικά, μην περιμένετε να ακούσετε από τον μέγα αυτόν υπέρμαχο των δικαιωμάτων κάτι σχετικό για τις διώξεις κατά του φιλέλληνα Βάσκο Γκλιγκόριεβιτς, ή κατά της Βουλγάρας ακτιβίστριας Σπάσκα Μίτρεβα. Υποκρισία που περισσεύει. Μην περιμένετε μια κουβέντα για τους Έλληνες στη Βόρειο Ήπειρο. Όποιος μισεί τους Έλληνες, είναι καλός, κατά τον Θεοδωρίδη. Η απόλυτη αρνησιπατρία!

Πηγη: Ελευθερος κοσμος

O Τελευταίος των Κομιτατζήδων -Μια απο τις ''απαγορευμένες '' πατριωτικές ταινίες

http://www.youtube.com/watch?v=PGXndoebSqc&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=rZ4U58_77yI

http://www.youtube.com/watch?v=JYx23-lPyHA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=bE9dOf2Rf_8&feature=related

Αγαπητοί φίλοι
η ταινία '' ο τελευταίος των Κομιτατζήδων''
με πρωταγωνιστές γνωστούς Ελληνές ηθοποιούς
παρουσιάζει τα εγκλήματα και γενικότερα τις
αποτρόπαιες πράξεις των Βούλγαρων κατακτητών
στην Μακεδονία μας,που του την παραχωρήσει οι
Γερμανοί ναζί συνεταίροι τους,κατά την διάρκεια της τριπλής
εχθρικής κατοχής 1941-44,αλλά και κατά τον Α' Παγκόσμιο
Πόλεμο,που και τότε ήταν σύμμαχοι των Γερμανών.
Οι Βούλγαροί κατακτητές,που απο σύμμαχοι των Γερμανών ναζιστών
το 1941,έγιναν σύμμαχοι των Σοβιετικών Σταλινικών το 1944
μετά την κατάληψη της εξουσίας στην χώρα τους απο τους κουμμουνιστές,με στόχο
πάντα την απόσπαση της Μακεδονία μας.
'Αλλωστε δεν ήταν τυχαίο το προδοτικό σύμφωνο του Πετριτσιού,το 1943 που
υπέγραψαν η δήθεν αντιστασιακή οργάνωση του Ε.Α.Μ.-ΕΛ.Α.Σ-ΚΚΕ με το
Βουλγαρικό κουμμουνιστικό κόμμα,και το οποίο μιλούσε για ανεξάρτητη Μακεδονία
με διοίκηση απο το Βουλγαρικό κράτος.
Η ''απαγορευμένη '' αυτή πατριωτική ταινία του Τζέημς Πάρης,που για ευνόητους λόγους
δεν προβάλλεται απο τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια,καταδεικνύει τον διαχρονικό κιίνδυνο
που δίερχεται η Μακεδονία μας,ειδικοτερά εαν τελικά επικρατήσει μια μη συμφέρουσα εθνικά λύση(σύνθετή ονομασία η δίπλη ονομασία),στο θέμα της υπεράσπισης του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας απο τουςπλαστογράφους της ελληνικής ιστορίας Σκοπιανούς.
Σας καλώ επίσης να διάδώσετε την ταινία αυτή, οσό το δύνατον γίνεται περισσότερο,γιατί ιστορικά είναι πόλλυ χρήσιμη.


Ενα άθλιο υβριστικό τραγούδι για την μητέρα του Νεκτάριου Σάββα απο τους αναρχοαριστερούς αλήτες


Αγαπητοί φίλοι
Οι αναροαριστεροί αλήτες προστατευόμενοι του ΣΥ.ΡΙΖΑ
ανάρτησαν στην παρακρατική ιστοσελίδα indymedia τους ενα υβριστικό κείμενο για την μητερά του αδικοχάμενου αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα που δολοφονήθηκε
πρίν απο δυο μήνες εν ώρα υπηρεσίας απο ομοιδεάτες τους ακροαριστερούςδολοφόνους τρομοκρατές. Ενα τραγούδι που αναδεινυεί για μια ακόμη φορά
το αποκρουστικό προσωπείο των δήθεν αυτών ''επαναστατών''.
Εαν αντέχουν τα νευρά σας ακόυστε το..

Ιδού η απόδειξη ότι τα Σκόπια είναι Vardarska

skopia-grammatosimoΤο εικονιζόμενο γραμματόσημο της Γιουγκοσλαβίας εκδόθηκε το 1939 και κυκλοφόρησε επισήμως έως το 1944 – έτος… βαπτιστηρίων των Σκοπίων, από τον Ανθέλληνα Τίτο, σε… «Μακεδονία»! Με το γραμματόσημο αυτό – ντοκουμέντο μεγίστης σημασίας για την Ελλάδα – αναμφισβήτητα και αδιάψευστα πλέον καταρρέει ο μύθος της …«Μακεδονίας» των Σκοπίων: Το όνομά τους, όπως φαίνεται – αποδεικνύεται σ’ αυτό, είναι «VARDARSKA».

Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, σε μια από τις τελευταίες του ομιλίες στη Βουλή των Ελλήνων, έδωσε το λόγο του (δεσμεύοντας έτσι το ΠΑΣΟΚ) ότι η Ελλάδα ουδέποτε θ’ αναγνωρίσει κράτος που θα περιέχει στην ονομασία του τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγό της!
Σήμερα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για την τελική έκβαση αυτής της, υψίστης σημασίας, εθνικής μας υπόθεσης – για το δράμα αυτό του Ελληνισμού!

Με αγανάκτηση, λύπη και απογοήτευση μεγάλη, εμείς οι ξενιτεμένοι Ελληνες, από δω απ’ τον αφιλόξενο παγωμένο βορρά, ρωτάμε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, την τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την σημερινή υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και περισσότερο την πρώην και νυν Βουλή των Ελλήνων: Γιατί ποδοπατήσατε το λόγο του Ανδρέα Παπανδρέου και τον ελληνικό λαό, που σας ψήφισε για να προστατεύσετε την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Τιμή του – αναγνωρίζοντας εν ψυχρώ τα Σκόπια σαν κράτος με τ’ όνομα «Μακεδονία» - αφού η Ελλάδα (αμέσως μετά το θάνατο του Παπανδρέου) συναλλάσσεται πλέον επισήμως και αδιάκοπα με το «κράτος» αυτό, που αναιδέστατα αποκαλείται πλέον ντε φάκτο… Μακεδονικό Εθνος (;;;). Και μην μας πείτε ότι: «ναι… μεν συνεργαζόμαστε με το κράτος αυτό, αλλά δεν το αναγνωρίζουμε…». Διότι κύριοι, ότι δεν αναγνωρίζουμε, αυτό δεν υπάρχει και με κάτι που δεν υπάρχει δεν μπορούμε να συνεργαστούμε.

Κι όταν εμείς μπορούμε και συνεργαζόμαστε με κάτι που …δεν υπάρχει, τότε μας έχει εγκαταλείψει η λογική μας είμαστε παράλογοι…!

Ηδη, στα σχολικά βιβλία των «κυρίων» αυτών αναφέρονται σχολαστικά και περίτρανα οι… ένδοξοι «πρόγονοι» τους: Μ. Αλέξανδρος κι Αριστοτέλης και τώρα στήνουν την πλατεία τους και το άγαλμα το Μ. Αλέξανδρου σε ύψος οκταόροφης πολυκατοικίας. Κι εσείς τους στρώνετε… κόκκινα χαλιά ερχόμενοι στην Ελλάδα σαν αρχηγοί… «Μακεδονικού Εθνους» και μάλιστα με αεροπλάνο τους που γράφει πάνω «Μακεδονία»…!

Η απάθειά σας αυτή (όλων σας – και των 300) απέναντι στην αρπαγή – κλοπή της ελληνικής ονομασίας «Μακεδονία», απ’ τους Σκοπιανούς, σίγουρα θα καταγραφεί στην Ιστορία σαν η πιο μαύρη κηλίδα στο πέτο σας – όπως σίγουρο είναι ότι οι απόγονοί σας θα ντρέπονται που τους… γεννήσατε…!

Είναι ακόμη καιρός να αποτρέψετε την ατίμαση αυτή της Ελλάδας και του Ελληνισμού: Απομονώστε, πάραυτα, τα παράσιτα αυτά των Σκοπίων κόβοντας δια νυκτός κάθε σχέση μαζί τους – σχέση πολιτική, διπλωματική, οικονομική, εμπορική – «εξαφανίστε» τους έστω δια… σκέψεως!

(Αν δεν σας απέμεινε ίχνος από τιμή και φιλότιμο Ελληνα Ανθρώπου, για να στείλετε μια διμοιρία… απόστρατους Λοκατζήδες στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων να στήσουν την πάλε πότε ένδοξη Ελληνική Σημαία να… ησυχάσουμε! Το Κοινοβούλιο των Τουρκαλάδων γιατί έστειλε πρόσφατα 100.000 στρατό κι άρπαξε, χωρίς καμία αιτία, τη μισή Κύπρο και τώρα οι Ευρωπαίοι, όλοι αυτοί οι... αγαπημένοι μας φίλοι (βλέπε Gunter Beckstein), κάνουν εκεί... ευτυχισμένες διακοπές;).

Ηδη, τα κόκκαλα των μεγάλων νεκρών της φυλής μας αναδεύονται στους τάφους τους κι όπου νάναι θ’ αρχίσουν να… εκσφενδονίζονται στα κεφάλια σας…!

Θα είστε άχρηστοι και ανάξιοι να κουβαλάτε στην πλάτη σας το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του πολιτισμού της Γης, αν αφήσετε το …«συνονθύλευμα» αυτό να ποδοπατήσει τα Ιερά και τα Οσια των Ελλήνων!


Πηγη: Ελευθερη ωρα

16/8/09

Το κυνήγι μαγισσών ξανάρχισε

samaranch_599967a

Στόχος αυτή τη φορά των ανθρώπων της «προοδευτικής» Ιεράς Εξέτασης, ο ισόβιος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ. Μια φωτογραφία του στο ιστορικό περιοδικό «Sapiens», όπου φαίνεται να χαιρετά φασιστικά σε πολιτική εκδήλωση στην Ισπανία του Φράνκο το 1974, για τα 38 χρόνια της εγκαθίδρυσης του καθεστώτος, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Παραβιάζουν όμως ανοικτές θύρες. Ο Σάμαρανκ και μέλος της ισπανικής Βουλής ήταν επί Φράνκο (τη δεκαετία του '60) και επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου της Βαρκελώνης από το 1973 ως το 1977 και υπουργό Αθλητισμού τον έκανε ο «γκαουντίγιο». Τι νέο λοιπόν κομίζει η φωτογραφία; Και για ποιο πράγμα θα έπρεπε να ντρέπεται ο παγκοσμίου αποδοχής Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ; Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός... Όμως, τα κόμπλεξ της αριστεράς είναι παραπάνω από εμφανή. Φυσικά, δεν έχασαν ευκαιρία κάποιοι «προοδευτικοί» να αποκαλέσουν τους αγώνες «φασιστική φιέστα». Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, τι ήταν ακριβώς, κατά την αριστερά; Ε ρε ζόρια που τραβάνε ορισμένοι!

Πηγη: Ελευθερος κοσμος

3/8/09

ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 90 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ


Μοναδικός εν ζωή, από την τριανδρία της 21ης Απριλίου, είναι από σήμερα το πρωί ο Στυλιανός Παττακός αφού ο Νικόλαος Μακαρέζος (ταξίαρχος πυροβολικού το '67) 10 χρόνια μετά τον θάνατο του Γεωργίου Παπαδόπουλου, άφησε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 90 ετών την τελευταία του πνοή.

Ο Μακαρέζος διετέλεσε αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του στρατιωτικού καθεστώτος και υπέυθυνος για την οικονομική πολιτική και διαχείριση της χώρας από την 21η Απριλίου εως και την 25η Νοεμβρίου του 75, όταν ανατράπηκε από τον Δημήτριο Ιωαννίδη, ανοίγοντας τον δρόμο της μεταπολίτευσης, της επιστροφής των πολιτικών και της δημοκρατίας.

Γεννήθηκε το 1919 στην Γραβιά Παρνασσίδος της Φωκίδας. Σχολείο πήγε στο χωριό του, το γυμνάσιο το έβγαλε στη Λαμία. Το 1937 πήγε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και την τελείωσε το 1940 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού του Α' βαρέος πυροβολικού. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του κατάρτιση στη σχολή πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο, στην αγγλική σχολή πυροβολικού στην Almaza του Καΐρου και στην αμερικάνικη σχολή πυροβολικού στο Μπάμπενχάουζεν της Γερμανίας. Εκτός αυτού σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες. Πήρε μέρος στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και έλαβε τον βαθμό του συνταγματάρχη. (wik.)

Καταδικάστηκε σε θάνατο, μετά από ενός χρόνου περιορισμό, τον Αύγουστο του 1975, ποινή που μετατράπηκε σε ισόβια. Αποφυλακίστηκε το 1990 λόγο ανηκέστου βλάβης της υγείας του και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό. Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων ενώ πολλά κείμενα του και έργα του παραμένουν ανέκδοτα.

Η κηδεία του Νικόλαου Μακαρέζου θα γίνει αύριο.

Πηγη: Στοχος

1/8/09

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

Όταν λέγαμε πριν από μερικές μέρες ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Αλβανία από την εποχή του Χότζα, (με αφορμή τις βεβηλώσεις ελληνορθόδοξων εκκλησιών σε Χειμάρα και Πρεμετή) πάλι φαντάζαμε υπεβολικοί σε κάποιους αφελής και εφησυχασμένους. Σήμερα έρχεται ο ίδιος ο Μπερίσα να μας επιβεβαιώσει. Αντιγράφουμε από το Βορειοηπειρώτικο μπλόγκ CHAONIA.

"Σύμφωνα με τον Αλβανικό τύπο ο Πρωθυπουργός της χώρας δεσμεύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξαλειφθούν όλες οι ξενόφερτες τοπωνυμίες σε πόλεις ,χωριά και συνοικίες καθώς και στις πινακίδες των καταστημάτων και να αντικατασταθούν με αλβανικές.
Η απόφαση ελήφθη χθες όπου μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να στείλει τις προτάσεις της για τις νέες ονομασίες που θα είναι από τα ''αρχαία αλβανικά''.
Αφορμή γι' αυτή την απόφαση ήταν η απόρριψη από το Υπουργικό Συμβούλιο της Αλβανίας αίτησης για χορήγηση άδειας λειτουργίας ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου με την επωνυμία ''Logos''.
'Οπως γίνεται αντιληπτό στόχος του Μπερίσα δεν είναι άλλος από τις ελληνικές τοπωνυμίες στο Νότο της χώρας. Μόνη αντίδραση μέχρι στιγμής είναι από τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Πασκάλ Μίλο. Ο κ. Μίλο χαρακτήρισε γελοία την απόφαση Μπερίσα που θυμίζει το δικτατορικό καθεστώς Χότζα όπου εκατοντάδες χωριά είχαν αποκτήσει σοσιαλιστικές ονομασίες."

Ώστε έτσι; Απαγόρεψαν την ίδρυση εκπαιδευτηρίου με το όνομα "Λόγος" ε; Και θα αλλάξουν και όλα τα ονόματα με... αρχαία αλβανικά!!! Όπως δηλαδή λέγαμε παλιά..."αλβανός τουρίστας"! Να γελάς ή να κλαίς; Αντιδράσεις βέβαια από ελλαδικής πλευράς (κανά Υπουργείο Εξωτερικών... λέμε τώρα...) δύσκολο να υπάρξουν και λόγο της "ασημαντότητας" του θέματος για τους καρεκλοκένταυρους του δημοσίου αλλά και λόγο της νοοτροπίας του πολιτικού κατεστημένου που έχουν ασπαστεί. Αλλά δεν πάνε στο διάβολο; Τις πραγματικές αντιδράσεις θα τις νοιώσουν Μπερίσα και περίγυρος από εκεί που πρέπει και την στιγμή που πρέπει, αν δεν καταλάβουν ότι... στην Αλβανία μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...


Πηγη: Στοχος