1/9/09

Να φύγετε, να πάτε αλλού κύριε Λοβέρδο

010909-loverdosΚρίση ειλικρίνειας; Πολιτικός ρεαλισμός; Ή απλά μία προσπάθεια συσπείρωσης των απανταχού "τρωκτικών" του παλαιοκομματικού κράτους; Ο λόγος για τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με την διαφαινόμενη αύξηση δύναμης των πατριωτικών κομμάτων.. «Αν συνεχιστεί η αναποτελεσματικότητα, η αναλγησία και η διαφθορά αυτού του κράτους, η ακροδεξιά θα έχει λόγο στην επόμενη Ελλάδα», επισήμανε ο βουλευτής Β Αθηνών του ΠΑΣΟΚ και παρουσίασε τους δύο δρόμους: «Η θα μπορέσουμε βελτιώσουμε την αποδοτικότητα της Γ Ελληνικής Δημοκρατίας ή τον λόγο θα έχει πια η ακροδεξιά, γιατί εμείς οι υπόλοιποι θα φύγουμε ως ανίκανοι, αναποτελεσματικοί και ανόητοι! Ως ένα εξευτελισμένο και ταλαιπωρημένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης που δεν μπορεί να αποδώσει τίποτα»...

Άνίκανοι, άχρηστοι αλλά και απατεώνες!
Καλή η περιγραφή του μεταπολιτευτικού συστήματος από τον κ. Λοβέρδο (μέρος του οποίου φυσικά είναι και ο ίδιος και το κόμμα του), ξεχνάει όμως μια βασικότατη παράμετρο. Αυτήν της απατεωνιάς και της λαμογιάς, η οποία αποτελεί δομικό συστατικό του κράτους της μεταπολίτευσης. Το κράτος που ως επίσημο δόγμα του είχε το: "ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε" το οποίο επάξια αντιπροσωπεύουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που φρόντιζε βέβαια να πετάει και κανένα κόκκαλο στα κόμματα της Αριστεράς (δεν το λέμε εμείς, ο Κοροβέσης το λέει).
Πάντως, η απάντηση στις ανησυχίες του κ. Λοβέρδου, δεν μπορεί να είναι άλλη, παρά η ρήση του συμπαθητικού γεράκου στην διαφήμιση: "να φύγετε, να πάτε αλλού". Γιατί όσο μένετε, όχι μόνο κάνετε δυσκολότερη την ζωή όλων μας, με τις κρίσεις και τις λιτοτητές σας. Όχι μόνο καταστρέφετε ένα κράτος, για την δημιουργία του οποίου έδωσαν την ζωή τους χιλιάδες Έλληνες. Όχι μόνο ξεπουλάτε κομμάτι κομμάτι την πατρίδα και την ιστορία μας. Αλλά και δυσκολεύετε την δική σας θέση. Γιατί οι Έλληνες θα σας θυμούνται ως τύραννους. Γι' αυτό λοιπόν, να φύγετε. Και όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα.

Πηγη: Ελευθερος κοσμος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάτοικος του Έβρου καταγγέλλει επωνύμως την εγκατάλειψη των ελληνικών συνόρων!!!!!!!


Χρόνια τώρα το φωνάζουμε οι άνθρωποι που ζούμε στον Έβρο. Το φωνάζουν οι δήμαρχοι, ο νομάρχης, οι πολιτικοί και εκκλησιαστικοί μας άρχοντες, οι συνοριοφύλακες... ένας ολόκληρος νομός -ανεξάρτητα από πολιτικές θέσεις και πιστεύω- φωνάζει πως οι Τούρκοι "σπρώχνουν" τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Το βλέπουμε καθημερινά με τα μάτια μας. Δεν φτάνουν οι κραυγές μας στην Αθήνα. Είναι πολύ μακριά η πρωτεύουσα.

Δεν μας ακούν τα πανίσχυρα Μ.Μ.Ε. Και είναι ύποπτη η σιωπή τους.

Χρειαζόταν οι φωτογραφίες της FRONTEX γιά να μάθει η Ελλάδα τι γίνεται στα σύνορά της;

Και πόση σημασία νομίζετε ότι δίνουν οι Τούρκοι στην FRONTEX;

Προχτές Τούρκικα μαχητικά κυνηγούσαν ένα ελικόπτερό της ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ...

Πως να αισθανθεί ασφαλής ο μέσος κάτοικος του Έβρου;

Δεν ξέρω στο όνομα ποιάς "φιλίας" απενεργοποιούν τη συνοριοφυλακή και αδειάζουν τα φυλάκια του στρατού μας στα σύνορα…

Ζω μέσα στο δέλτα του Έβρου, 940 μέτρα από τα σύνορα. Ο πλησιέστερος Έλληνας φαντάρος είναι 19 χιλιόμετρα πίσω μου(!) και οι συνοριοφύλακες απαγορεύεται να φτάσουν στα σύνορα.

Έτσι όπως σας το λέω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά δεν τους αφήνουν.

Το ξαναγράφω για να γίνει αντιληπτό από τους «υπεύθυνους»:

Έχουμε μιά συνοριοφυλακή που δεν έχει δικαίωμα να προσεγγίσει στα σύνορά μας.

Νομίζετε πως είμαι υπερβολικός;

Πιστεύετε ότι τα παραλέω;

Θέλετε λεπτομέρειες;

Θέλετε να τα δείτε με τα μάτια σας;

Στη διάθεσή σας.- Γιώργος Αποστολόπουλος

evrodelt@otenet.gr


http://sector13.e-e-e.gr/