10/4/09

Την ίδια ακριβώς ημέρα που έβαζαν οι… «αντιεξουσιαστές» βόμβες και φωτιές στις Εκκλησίες, οι Ιεχωβάδες “γιoρτάζανε” τον… «θάνατο» του Χριστού!

ΕΝΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ… Λίγες ημέρες πριν οι Έλληνες Ορθόδοξοι εορτάσουν την Ανάσταση του Χριστού, σε πολλά μέρη της πατρίδας μας και μάλιστα με την άδεια των αρχών, έλαβε χώρα η προκλητική τελετή των μαρτύρων του Ιεχωβά, τελετή που την ίδια μέρα και ώρα έγινε σε χιλιάδες σημεία σε όλον τον πλανήτη, για την επέτειο του θανάτου του… Ιησού Χριστού! Στο Κιλκίς μάλιστα, η σχετική «τελετή» έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου, το οποίο τους παραχώρησε ο ίδιος ο δήμαρχος.
«Συμπτωματικά» κάποιοι άλλοι με πολύ καλές επίσης σχέσεις με τον διεθνή σιωνισμό, την ίδια ακριβώς ημέρα, που οι Ιεχωβάδες γιόρταζαν τον «θάνατο» του Χριστού, έβαζαν βόμβες σε Εκκλησίες. Σε σχετικό φυλλάδιο της θρησκευτικής αυτής σέκτας που αρνείται την ιδέα της Πατρίδας και που οπαδοί της αρνούνται να κρατήσουν όπλο για την Ελλάδα, αναφέρεται : «Ο Ιησούς υπέδειξε στους ακολούθους του να θυμούνται ή να τηρούν ένα ειδικό γεγονός: τη θυσία της τέλειας ανθρώπινης ζωής του. Κάθε χρόνο οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά τηρούν την επέτειο του θανάτου του Ιησού με μια απλή τελετή. Στο νομό Σερρών η γιορτή αυτή θα διεξαχθεί σε 20 περίπου τοποθεσίες περιλαμβανομένης και της Αίθουσας που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Αγίου Ιωάννη στις Σέρρες. Την Πέμπτη 9 Απριλίου μετά τις 7:30 το βράδυ, μπορείτε και εσείς να παρευρεθείτε. Ταυτόχρονα σε μια 20ημερη εκστρατεία κηρύγματος, Μάρτυρες του Ιεχωβά τόσο τοπικά όσο και σε όλη την υδρόγειο, προσκάλεσαν εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα μέσω μια ειδικής πρόσκλησης που ετοίμασαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: