2/4/09

<<ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ>> ΣΤΟΝ <<ΙΔΕΟΛΟΓΟ>> ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...



Ο Γιώργος Καρατζαφέρης προχώρησε σε μια επιλογή που σίγουρα θα ταράξει τα νερά στην ελληνική αλλά και τη διεθνή πολιτική σκηνή.
Μετά από διεργασίες και επαφές πολλών μηνών, που είχαν σαν αποτέλεσμα εσωκομματικά «μαχαιρώματα», και παραφιλολογία σχετικά με το ποιος θα τεθεί επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποφάσισε να θέσει τέρμα στις εσωκομματικές έριδες, επιλέγοντας την γνωστή ελληνίδα top model Όλγα Φαρμάκη ως επικεφαλής για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό πως ο Γ. Καρατζαφέρης αναζητούσε ένα πρόσωπο έξω από τα στενά κομματικά πλαίσια για να ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου. Πολλά ονόματα ακούστηκαν κανένα όμως δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της Όλγας. Νέα, όμορφη, πετυχημένη, μορφωμένη, με διεθνή αναγνώριση. Επίσης είναι γνωστό πως η ελληνίδα καλλονή έχει εκφράσει πολλές φορές πατριωτικές θέσεις για τα εθνικά θέματα, γεγονός που εκτίμησε ιδιαίτερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, του οποίου άλλωστε η αδυναμία στο ωραίο φύλο είναι γνωστή. Οι δυο τους γνωρίσθηκαν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ» πριν ένα μήνα περίπου, και τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε προτείνει στην Όλγα τη θέση για το ευρωψηφοδέλτιο. Τότε η ελληνίδα playmate δεν είχε απαντήσει, αλλά έπειτα από νέα συνάντηση που είχαν πριν λίγες μέρες, τελικά δέχτηκε! Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται και συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα της Όλγας με το ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: