20/5/09

"ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ - Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώνα της Νέας Τάξης".

Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου των Κωνσταντινου Ρωμανού που θα παρουσιαστεί στις 27 Μαϊου.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν
στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητού Κων/νου Ρωμανού
"ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ - Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώνα της Νέας Τάξης"

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΪΟΥ 2009 και ώρα 7 μ.μ.
στο Ξενοδοχείο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ
(Λ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Σαρρής Νεοκλής καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
Γούδης Χρίστος καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
Παπαμιχαήλ Ιωάννης καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
Παπανικολάου Θύμιος εκδότης περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ
Χατζηπαράσχου Αναστάσιος μέλος της Συντονιστικής
Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμoνα Αττικής
Ρωμανός Κωνσταντίνος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

Την παρουσίαση θα συντονίση ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος

Χαμός στο ΛΑΟΣ.Αναμένεται να πέσουν κεφάλια.

Φήμες λένε ότι ο Κ.Καρατζαφέρης εκμυστηρεύεται στους πολύ στενούς συνεργάτες του ότι μετά τις ευρωεκλογές θα "πέσουν πολλά κεφάλια"
Λένε ακόμα οι φήμες ότι ήδη έχει συμπληρώσει την λίστα με ονομάτα που σκοπεύει να διώξει από το κόμμα μετά τις εκλογές.
Δηλαδή αν επεξηγήσουμε τις φήμες αυτές καταλαβαίνουμε ότι θα σουτάρει όλους αυτούς που τόσα χρόνια δούλεψαν για αυτόν τον πίστεψαν τον λάτρεψαν σαν Θεό τους και επειδή τόλμησαν....... να κρίνουν το πρόσωπο της "Αυτού Μεγαλειοτάτης" Νίκης Τζαβέλλας θα πάρουν πόδι.
Εαν αυτές οι φήμες είναι αληθινές τότε ένα είναι το συμπεράσμα:ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Α.Γ(ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ Α.Γ ΟΤΙ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1).
Επίσης κυκλοφορούν φήμες ότι τα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ασχολούνται μαζί του και δηλώνουν ότι απλά δεν θα ψηφίσουν το κόμμα όχι γιατί δεν το αγαπούν αλλά γιατί δεν αγαπούν πλέον τον Πρόεδρο τους.
Κυκλοφορούν διάφορα ,ότι ο Καρατζαφέρης δεν θέλει με τίποτα και για κανένα λόγο να δείχνουν τα μέλη την δυσαρέσκεια τους στον κόσμο και ότι οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για αυτόν είναι αναλώσιμοι και ότι είναι τα απόβλητα του πλοίου του και στην διαδρομή θα τους ρίξει στην θάλασσα.Εαν αυτά που διαρρέουν ως φήμες είναι αλήθεια τότε να προσέξει ο σύντροφος Καρατζαφέρης μην τυχόν γίνει καμιά ανταρσία στο πλοίο του και από κυβερνήτης καταντήσει μούτσος...

Ας πρόσεχαν...εκεί στο ΛΑΟΣ

Η επιλογή της Νίκης Τζαβέλα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη μόνο πατριωτική δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού το πολιτικό παρελθόν και η πορεία της εν λόγο κυρίας, θεωρείται αντιστρόφως ανάλογη από όλα όσα ο κεντρικός κορμός των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ πιστεύει και ακολουθεί. Δεν είναι μόνο οι δεκάδες δηλώσεις και δημόσιες θέσεις ης κυρίας Τζαβέλα στο παρελθόν που ταρακούνησαν και ενόχλησαν βασικά πατριωτικά αισθητήρια. Ούτε και μόνο η παρατεταμένη και στενή συνεργασία με όλα εκείνα τα συμφέροντα που οι συνειδητοποιημένοι πατριώτες αποστρέφονται, έχοντας δικαίως τοποθετήσει στην απέναντι πλευρά. Είναι κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους ίδιους τους ψηφοφόρους του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ που δεν διαστάζει να προτάσει...........
τις σκοπιμότητες και τα αλισβερίσια από την καθαρη πολιτική και τις περήφανες επιλογές.
Η επιλογή της Νίκης Τζαβέλα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη μόνο περήφανη δεν είναι κι αυτό θα γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους πριν, αλλά κυρίως μετά την 7η Ιουνιου, όταν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα επικυρώσουν την αντίληψη ενός κόσμου που ξέρει να μάχεται, να υπερασπίζει τις επιλογές του, να τιμωρεί τους επιλήσμονες και να
αναζητά διεξόδους από τις σκοτεινές και υπόγειες διαδρομές που προσπαθούν να του επιβάλουν εκπροσώπους για λογαριασμό του. Κανείς από αυτούς που έχουν έστω και την στοιχειώδη ενημέρωση δεν έχει ούτε την παραμικρή αμφιβολία για τα συμφέροντα τα οποια εκπροσωπεί επί δεκαετίες η επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίουτου ΛΑΟΣ. Κανείς, σε όποιον πολιτικό χώρο κι αν κινείται κι από όποιον πολιτικό χωρο κι αν προέρχεται δεν αμφισβητεί την σταθερή, πιστή, αμετακίνητη κι ακούραστη θέση της κυρίας Τζαβέλα πλάϊ σε αυτά τα συμφέροντα. Και επιπλέον...καμία απολύτως δήλωση ή τοποθέτηση ή ενέργεια της τελευταίας στιγμής δεν είναι ικανή να αλλάξει τις εντυπώσεις που δικαίως έχουν διαμορφωθεί και κατασταλάξει γι αυτήν. Είναι δε τόσο απροκάλυπτα αντιπατριωτική αυτή η επιλογή που ούτε το σωσίβιο Καραμανλή με την επιλογή της Μαριέτας Γιαννάκου θα μπορέσει να διασώσει τα εκλογικά ποσοστά του ΛΑΟΣ, τα οποία θα αποτελέσουν έκπληξη, αλλά ταυτόχρονα θα αδικήσουν τους έποντες του ψηφοδελτίου.

Πηγη: Βεντετα

Στις 20 Ιουνίου ο Ερντογάν στην Αθήνα

α εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης φέρνουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Η Άγκυρα επιβεβαίωσε προς το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην ελληνική πρωτεύουσα για τις 20 Ιουνίου, μέσω της επίσημης διπλωματικής οδού.

Τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πιθανότατα θα συνοδεύει ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί και στην Κέρκυρα για την άτυπη υπουργική σύνοδο του ΟΑΣΕ για την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφαλείας, που θα διεξαχθεί στις 27-28 Ιουνίου.

Προς το παρόν, εκτός από την συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, δεν έχει επιβεβαιωθεί κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο πρωθυπουργών.


Σχολιο: Ας τον υποδεχτουμε τον μογγολο οπως τον αρμοζει... Τσεκουρι και φωτια στους προσκυνημενους...

Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ...

Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΙΟΘΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ...

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ...