20/5/09

Χαμός στο ΛΑΟΣ.Αναμένεται να πέσουν κεφάλια.

Φήμες λένε ότι ο Κ.Καρατζαφέρης εκμυστηρεύεται στους πολύ στενούς συνεργάτες του ότι μετά τις ευρωεκλογές θα "πέσουν πολλά κεφάλια"
Λένε ακόμα οι φήμες ότι ήδη έχει συμπληρώσει την λίστα με ονομάτα που σκοπεύει να διώξει από το κόμμα μετά τις εκλογές.
Δηλαδή αν επεξηγήσουμε τις φήμες αυτές καταλαβαίνουμε ότι θα σουτάρει όλους αυτούς που τόσα χρόνια δούλεψαν για αυτόν τον πίστεψαν τον λάτρεψαν σαν Θεό τους και επειδή τόλμησαν....... να κρίνουν το πρόσωπο της "Αυτού Μεγαλειοτάτης" Νίκης Τζαβέλλας θα πάρουν πόδι.
Εαν αυτές οι φήμες είναι αληθινές τότε ένα είναι το συμπεράσμα:ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Α.Γ(ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ Α.Γ ΟΤΙ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1).
Επίσης κυκλοφορούν φήμες ότι τα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ασχολούνται μαζί του και δηλώνουν ότι απλά δεν θα ψηφίσουν το κόμμα όχι γιατί δεν το αγαπούν αλλά γιατί δεν αγαπούν πλέον τον Πρόεδρο τους.
Κυκλοφορούν διάφορα ,ότι ο Καρατζαφέρης δεν θέλει με τίποτα και για κανένα λόγο να δείχνουν τα μέλη την δυσαρέσκεια τους στον κόσμο και ότι οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για αυτόν είναι αναλώσιμοι και ότι είναι τα απόβλητα του πλοίου του και στην διαδρομή θα τους ρίξει στην θάλασσα.Εαν αυτά που διαρρέουν ως φήμες είναι αλήθεια τότε να προσέξει ο σύντροφος Καρατζαφέρης μην τυχόν γίνει καμιά ανταρσία στο πλοίο του και από κυβερνήτης καταντήσει μούτσος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: