25/12/09

Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών: Τα χειρότερα... έρχονται

Όπως αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο δικαίωμα ψήφου αποκτούν 250.000 λαθρομετανάστες ενώ άλλοι 250.000 δεύτερης γενιάς θα αποκτήσουν πλέον την ελληνική ιθαγένεια. Δηλαδή πάμε στο μισό εκατομμύριο!!! Και αυτό, σύμφωνα με τους δικούς τους (βολικούς) υπολογισμούς...
Κανείς υπεύθυνος όμως δεν φρόντισε να μας ενημερώσει από ποια ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία προκύπτει αυτός ο αριθμός, ποιοι είναι αυτοί οι μισό εκατ. άνθρωποι που θα αποφασίζουν για την Ελλάδα και από ποιές χώρες είναι. Και αυτό γιατί ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία ΔΕΝ υπάρχουν καθώς κανείς δεν ξέρει πόσοι και από που είναι.
Οι προϋποθέσεις που μπήκαν για τα μάτια του κόσμου όπως η παραμονή πενταετίας στην χώρα και η κατοχή άδειας παραμονής μακράς διάρκειας δεν είναι αρκετές.Καθώς χιλιάδες μπαινοβγαίνουν στην χώρα κυρίως απο Αλβανία χωρίς κανένα έλεγχο ενω άδειες παραμονής μοιράζονται αφειδώς σύμφωνα με καταγγελίες επί χρηματισμό. Για να μην αναφερθούμε στις κλοπές που έχουν αναφερθεί σε διάφορους δήμους της χώρας "μπλέ" καρτών.
Από τις δημοτικές εκλογές του 2010 θα μπορούν να ψηφίσουν λαθρομετανάστες εφόσον υποβάλουν αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των δήμων μέχρι το τέλος Ιουνίου 2010.
Και φυσικά δεν θα είναι περίεργο να ξαναδούμε τις παλιές εικόνες "με αεροπλάνα και βαπόρια" να μεταφέρουν τα κόμματα ψηφοφόρους μόνο που αυτή την φορά θα πρόκειται για λαθρομετανάστες που θα αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα επειδή κάποιοι το αποφάσισαν "δημοκρατικά".
Πάντως κατάλαβαν ότι οι αντιδράσεις θα είναι κάτι περισσότερο από έντονες και προσπαθούν να "χρυσώσουν το χάπι" αφού προέβλεψαν ότι τελικά οι νέοι ψηφοφόροι τους δεν θα μπορούν να εκλέγονται δήμαρχοι αλλά μόνο δημοτικοί σύμβουλοι.
Ένα είναι σίγουρο ότι και αντιδράσεις θα υπάρξουν και όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες δεν θα γίνουν αποδεκτοί επειδή έτσι απλά το θέλει ο κ.Παπανδρέου και οι συμβουλάτορες του.
Μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση του ετοιμάζεται να ξεζουμίσει την μέση Ελληνική οικογένεια βάζοντας νέους φόρους, προς "διευκόλυνση" των λαθρομεταναστών ΜΕΙΩΝΕΙ το παράβολο για την υποβολή αίτησης παραμονής από 1.500 σε 1000 ευρώ.
Επειδή όμως τα χειρότερα έρχονται υπάρχει σκέψη την οποία προωθούν μαζί με την αριστερά τις διάφορες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ και μερίδα του ΠΑΣΟΚ να εφαρμοσθεί αντιρατσιστικός νόμος ώστε να ποινικοποιήσουν όσες φωνές δεν συμφωνούν με τις ανθελληνικές και προδοτικές απόψεις τους βαφτίζοντάς ρατσιστές συλλήβδην όσους αντιμάχονται τα σχέδια τους για αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας. Να ξέρουν μόνο ότι παίζουν με την φωτιά γιατί δεν θα βρουν μπροστά τους αληταριό που θα πετά πέτρες και μολότοφ αλλά αποφασισμένους περήφανους ΕΛΛΛΗΝΕΣ πολίτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.pamet.gr
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
"ΝΕΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ"

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. είπε...

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα ελληνοκεντρικό κόμμα, τόσο γιατί εστιάζεται στα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της χώρας και του λαού μας, όσο και γιατί η πολιτική του διαπνέεται από το Ελληνικό πνεύμα, τις Ελληνικές αξίες και την Ελληνική κουλτούρα. Μπείτε να ενημερωθείτε στο καινούργιο site της Νεολαίας.