10/4/09

Προκλητικότατη η Τουρκάλα τραγουδίστρια!!

Και βέβαια δεν εννοούμε στην εμφάνιση αλλά στα όσα είπε η εκπρόσωπος της Τουρκίας Χαντισέ στο "πανηγύρι" της Eurovision. Ακόμα και σε αυτό το επίπεδο όμως από ότι φαίνεται είμαστε ανίκανοι να αντιμιλήσουμε και να διαμαρτυρηθούμε. Με θράσος, η πανέμορφη κατά τα άλλα τραγουδίστρια, είπε χαρακτηριστικά πως περιμένει την στήριξη της "Τουρκικής μειονότητας της Θράκης", αναφερόμενη στην Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, για την ψηφοφορία του διαγωνισμού. Δεν παρέλειψε να διπλασιάσει τα χτυπήματα της μιλώντας για την....."Macedonia", εννοώντας τη FYROM. Αργότερα βέβαια όπως μετέδωσαν τα Μ.Μ.Ε δήλωσε πως κατάλαβε το λάθος της και το μετάνιωσε, αλλά προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ήταν άλλο ένα δείγμα φιλίας των "φίλων" γειτόνων, οι οποίοι και με την πρόσφατη υπερβολική στήριξη του Αμερικανού Προέδρου προβλέπουμε ότι θα πάρουν φόρα και θα μας «χτυπούν» συνεχώς. Θα τολμούσε ο Σάκης Ρουβάς να μιλήσει μέσα στην Τουρκία για το Ελληνικό Πατριαρχείο και τη Θεολογική σχολή της Χάλκης άραγε; Αν το έκανε πάντως σίγουρα θα έφευγε τρέχοντας....! Σε αντίθεση εδώ εμείς ούτε καν διαμαρτυρηθήκαμε. Η Χαντισέ ήρθε την φιλοξενήσαμε, μας τραγούδησε, διαφημίστηκε, μας "χτύπησε" και έφυγε. Πρέπει να σημειώσουμε πως στο πούλμαν της Τουρκικής αποστολής, από καθαρή σύμπτωση, αναγράφεται όπως φαίνεται στην φωτογραφία και η FYROM αλλά.... μαντέψτε πώς...;! "Macedonia"! Κάτι που φανερώνει ότι δεν έκανε κατά λάθος η καλλονή Τουρκάλα την αναφορά των Σκοπίων ως Μακεδονία..!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Την ίδια ακριβώς ημέρα που έβαζαν οι… «αντιεξουσιαστές» βόμβες και φωτιές στις Εκκλησίες, οι Ιεχωβάδες “γιoρτάζανε” τον… «θάνατο» του Χριστού!

ΕΝΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ… Λίγες ημέρες πριν οι Έλληνες Ορθόδοξοι εορτάσουν την Ανάσταση του Χριστού, σε πολλά μέρη της πατρίδας μας και μάλιστα με την άδεια των αρχών, έλαβε χώρα η προκλητική τελετή των μαρτύρων του Ιεχωβά, τελετή που την ίδια μέρα και ώρα έγινε σε χιλιάδες σημεία σε όλον τον πλανήτη, για την επέτειο του θανάτου του… Ιησού Χριστού! Στο Κιλκίς μάλιστα, η σχετική «τελετή» έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου, το οποίο τους παραχώρησε ο ίδιος ο δήμαρχος.
«Συμπτωματικά» κάποιοι άλλοι με πολύ καλές επίσης σχέσεις με τον διεθνή σιωνισμό, την ίδια ακριβώς ημέρα, που οι Ιεχωβάδες γιόρταζαν τον «θάνατο» του Χριστού, έβαζαν βόμβες σε Εκκλησίες. Σε σχετικό φυλλάδιο της θρησκευτικής αυτής σέκτας που αρνείται την ιδέα της Πατρίδας και που οπαδοί της αρνούνται να κρατήσουν όπλο για την Ελλάδα, αναφέρεται : «Ο Ιησούς υπέδειξε στους ακολούθους του να θυμούνται ή να τηρούν ένα ειδικό γεγονός: τη θυσία της τέλειας ανθρώπινης ζωής του. Κάθε χρόνο οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά τηρούν την επέτειο του θανάτου του Ιησού με μια απλή τελετή. Στο νομό Σερρών η γιορτή αυτή θα διεξαχθεί σε 20 περίπου τοποθεσίες περιλαμβανομένης και της Αίθουσας που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Αγίου Ιωάννη στις Σέρρες. Την Πέμπτη 9 Απριλίου μετά τις 7:30 το βράδυ, μπορείτε και εσείς να παρευρεθείτε. Ταυτόχρονα σε μια 20ημερη εκστρατεία κηρύγματος, Μάρτυρες του Ιεχωβά τόσο τοπικά όσο και σε όλη την υδρόγειο, προσκάλεσαν εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα μέσω μια ειδικής πρόσκλησης που ετοίμασαν…

2/4/09

<<ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ>> ΣΤΟΝ <<ΙΔΕΟΛΟΓΟ>> ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...



Ο Γιώργος Καρατζαφέρης προχώρησε σε μια επιλογή που σίγουρα θα ταράξει τα νερά στην ελληνική αλλά και τη διεθνή πολιτική σκηνή.
Μετά από διεργασίες και επαφές πολλών μηνών, που είχαν σαν αποτέλεσμα εσωκομματικά «μαχαιρώματα», και παραφιλολογία σχετικά με το ποιος θα τεθεί επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποφάσισε να θέσει τέρμα στις εσωκομματικές έριδες, επιλέγοντας την γνωστή ελληνίδα top model Όλγα Φαρμάκη ως επικεφαλής για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό πως ο Γ. Καρατζαφέρης αναζητούσε ένα πρόσωπο έξω από τα στενά κομματικά πλαίσια για να ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου. Πολλά ονόματα ακούστηκαν κανένα όμως δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της Όλγας. Νέα, όμορφη, πετυχημένη, μορφωμένη, με διεθνή αναγνώριση. Επίσης είναι γνωστό πως η ελληνίδα καλλονή έχει εκφράσει πολλές φορές πατριωτικές θέσεις για τα εθνικά θέματα, γεγονός που εκτίμησε ιδιαίτερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, του οποίου άλλωστε η αδυναμία στο ωραίο φύλο είναι γνωστή. Οι δυο τους γνωρίσθηκαν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ» πριν ένα μήνα περίπου, και τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε προτείνει στην Όλγα τη θέση για το ευρωψηφοδέλτιο. Τότε η ελληνίδα playmate δεν είχε απαντήσει, αλλά έπειτα από νέα συνάντηση που είχαν πριν λίγες μέρες, τελικά δέχτηκε! Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται και συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα της Όλγας με το ΛΑΟΣ.